Follow Button
Dashboard Button

31 December 2015

Kejap je dah setahun! Bye 2015 :( & Hello 2016 :)




Hi koranggggg, sorry lama Mr White x update, baru blk pulau ni so mr black dah skunk ahaha. entry ni ditulis dgn kelajuan 200km/hour so klu ade x faham harap maaf k. Actually ak baru je blk ni lepak2 ngan member baik dari zaman skolah, pastu pi layan movie ipman3.. ingat mcm yg sebelumnye.. penuh aksi je, tapi yg baru ni mostly byk adegan romantik sedih le plak..ak pun jd sedih tgk sambil sedih x ade bf se "cool" ipman huhu.. sian ipman mati bini.. kalaulah ko wujud ipman i sanggup gadai sume harta pesaka utk masuk minang u hokkeyy! Tapi apepun movie tu still bestt.

Lepas habis lepak ak pun pergi masjid sebab rini ade baca yasin so basically ade makan free haha. Tapi niat utama nk baca yassin la kan. Sambil menyelam minum air x gitu. Tahun ni 1/1/2016 hari jumaat so esok ade solat jumaat.. feeling berkat je.. kejap je dah setahun kan sobs.. aku rasa baru bulan lepas aku post azam 2015.. kelip2.. tup2 dah 2016 ni.. ape mende sume ni woiii!! Nape masa cepat sgt ni.. but ak still pada kelajuan zaman 1960 LOL.

So ape azam tahun baru aku erk? malas nk berazam dah wei. azam sepuluh tahun lepas pon ade x tercapai inikan pulak azam tahun lepas. Mostly every year azam nk kurus ade dalam list tp sume tu bullshit haha. So tahun 2016 aku nk jadi insan yg lebih dkt dengan penciptaNya.. dan aku nak tido awal every day! solat awal waktu & sentiasa nampak kemas je. (aku ni jenis yg pemalas nk iron baju, x sikat rambut dan ske pakai baju yg ak ske byk kali, mostly t-shirt free lol & kwn ak ckp ak sakai haha) tulah agaknye bnde yg aku nak buat tahun baru ni .. so achievable lah kan.. azam memacam tapi x buat pon x guna jgk der, lagi satu,  ak tgk kawan aku yg tido awal (pukul 9-10) mostly akan bgn awal, solat awal, hidup terurus dan berjaya dlm hidup. Percaya x budak umah ak kol 10 sume dah tido. pukul 6.30 pagi after subuh dah kuar rumah lol. Rase mcm masuk skolah asrama penuh balik plak haha, n hidup diorng nampak berdisiplinn je (housemate ak bdak kelate ala2 baik mostly). Meanwhile aku.. selalu tido kol 2-3 pagi layan movie, add & delete senarai skandal dan buang masa layan msg plu yg x dikenali.. + plu kt tmpt aku ni mostly x matang , tua n stupid. So aku dpt rasakan yg  ak otw nk jadi straight kot klu keadaan ini berterusan.. yelah kalau jantan sume muke hauk dan pompuan ade yg cun x kan ko still nk fuck jantan lagi kan hahaha. truk bahasa ak kan. cett.

So dikesempatan ini Mr. White no ucapkan Happy New Year buat semua pembaca terchentaku ok. Buat abg2 yg baca blog ni meh Mr.white bg free hugs k sebab blog mr white ni ntah hape2 je rasanya n ade jgk org still baca.

Buat Dollah pakwe numan tu, hnset Mr.white dah hilang few months ago so wechat sume dh x de n sekarang mmg nk guna handset 3310 je, klu boleh nk continue seberapa lama yg boleh. Rasa hidup lebih tenang x de apps ape bagai sume neh hehe (tp kekadang feeling hazab jugak ko, mana x nyer skrng sume pakai whatsapp kan). Btw, nanti klu dating jgn lupe ajak i tau, mana tau klu Numan sweettalker tu buat u sakit hati/sedih ke kan, i sudi pinjamkan bahu i untuk u melepaskan kesedihan  *larikk XD

Lagi satu walaupun ak jarang update entry, tapi blog2 manusia yg ade dlm bloglist aku ni almost everyday ak lawat k bagi yg ade update tu.. So kpd pembaca yg ade blog tu bleh bg link k nanti Mr.white masukkan dlm bloglist ^__^  Hmmm.. kan best kalau sume blogger2 PLU ni buat satu blogger gathering tertutup kan, mesti best dpt kenal korang dgn lebih dekat di alam nyata!

Ok lah, sampai di sini ajelah coretan Mr. White kali ini, gtg.. Moga tahun baru ini lebih baik dari tahun2 yg sebelumnya. ~ Amin! :)





7 comments:

  1. semoga sehat zahir batin di tahun 2016 ek.. selamat hari tahun baru ek

    ReplyDelete
  2. Selamat tahun baru buat Mr White...moga tahun ini mendatangkan kebahagiaan buat Mr Putih nie...huhuhu...

    PS : Well Amir pun abang2 gak (coz terasa makin tua dah nie)...adakah Amir look stupid tooo...hukhukhuk...*nanges...

    ReplyDelete
    Replies
    1. X lah amir kan chenta hati i miahaha i je yg nmpk stupid bila nk tackle mr amir XD

      Delete
  3. Halloooo...nak wish happy new year kat blog kamuuuuu..

    Happy new year...

    ReplyDelete
  4. Heloo iolss bukan saja sweet talker hokay ..
    Iolss sweet segala serbi .. perfect gituh ..muhahaha

    ReplyDelete